Videobellen met Assepoester

16 januari 2021 

Sprookjesfeesten wil graag iets extra's doen voor alle kleine prinsjes en prinsesjes in deze tijd. Daarom organiseren we op 16 januari 2021 een evenement waarbij je voor maar € 7,50 kunt videobellen met Assepoester.

Tussen 10:00 en 14:00 kun je een moment reserveren waarop Assepoester belt. Reserveer gemakkelijk een tijdsslot via de link hieronder!

Maak dromen werkelijkheid en reserveer nu een plek voor een magisch gesprek! 

Uitverkocht
Videobellen met Assepoester
Wanneer
Jan 16, 10:00 AM – 2:00 PM
Waar
Whatsapp Videobellen
Hoe werkt het?

  1. Bestel via de 'nu reserveren' knop hierboven een ticket met het tijdsslot naar keuze.

  2. Laat je gegevens achter.

  3. Je krijgt een e-mail met een bevestiging en betaallink.

  4. Zodra je betaald hebt, krijg je van ons een tweede bevestiging. 

  5. Op zaterdag 16 januari word je door ons gebeld via Whatsapp videobellen! 

Houd je spam of ongewenste e-mail in de gaten voor onze e-mails. Heb je vragen of problemen? Neem gerust contact op via contact@sprookjesfeesten.nl of bel/app 06 28693731. 

Reserveer een timeslot door het corresponderende ticket uit te checken. Als een ticket is uitverkocht, is dat timeslot niet meer beschikbaar. Na het uitchecken van het ticket en het invullen van je gegevens, is je reservering compleet. Je hebt dan 24 uur om de betaling te voldoen via de betaallink uit de e-mail. Wordt de betaling niet binnen 24 uur voldaan, dan vervalt de reservering en komt het tijdsslot weer beschikbaar. Je wordt hierover via e-mail geïnformeerd.

 

Je kunt maximaal 2 timeslots reserveren. In het geval van overmacht, kan het evenement worden geannuleerd. Alleen in dat geval krijg je het volledige bedrag terug of kun je ervoor kiezen om je reservering om te zetten naar een nieuwe datum.

Het videobellen duurt ongeveer 7 minuten. 

 

Voor dit evenement is geen restitutie mogelijk. Neem contact op met Emma (06 28693731) om je reservering te wijzigingen of te annuleren. 

Al onze karakters zijn afkomstig uit het publieke domein en gebaseerd op aloude sprookjes en legendes. Ze zijn op geen enkele manier geaffilieerd met gelicenseerde karakters.

Geen enkele actie of aanbieding missen?

Schrijf je nu in voor onze Prinsessenpost!

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam. En je kunt je op elk moment uitschrijven.