Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een kinderfeestje?


Een Sprookjesfeest boeken is heel eenvoudig. Stap 1. Kies uw prachtige prinses(sen) Stap 2. Kies uw Prinsessenfeest of Eenhoornfeest Stap 3. Vul het boekingsformulier in Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken. Stap 4. Maak uw boeking definitief door de factuur te betalen Stap 5. Verheug u op een betoverend feestje!
Hoe ver van tevoren moet ik een feestje boeken?


Wij raden aan om minimaal 5 weken van tevoren contact op te nemen om uw feestje te boeken. Hoe eerder u boekt, hoe groter de kans dat uw favoriete prinses en datum nog beschikbaar is! Last-minute boekingen zijn ook geen probleem, maar het is helaas mogelijk dat de gewenste prinses of tijd dan niet meer beschikbaar is.
Hoeveel ruimte hebben jullie nodig?


We hebben voldoende ruimte nodig om te kunnen dansen! Daarnaast is het prettig om een tafel te hebben waar alle kinderen en de prinses kunnen zitten. De schminkster heeft ruimte aan een tafel nodig en twee stoelen.
Wat gebeurt er de dag van het feestje?


Onze feestjes zijn stressvrij voor u! Wij nemen alle benodigdheden mee, zelfs een speaker met bijpassende muziek! Even voor de begintijd zal uw prinses of haar assistent u bellen om te laten weten dat ze er is. Tijdens het feestje hoeft u dus alleen nog maar mee te genieten. Wij raden aan om de kinderen minimaal een halfuur van tevoren aanwezig te laten zijn en het feestje te laten eindigen minimaal 30 minuten nadat de prinses(sen) weer naar haar kasteel is vertrokken.
Welke prinses moet ik kiezen?


Een onvergetelijk kinderfeestje is gegarandeerd met elk van onze prinsessen. Wij raden aan om de prinses te kiezen die de jarige het leukst vindt. Advies nodig? Bel, mail of vul het contactformulier in en wij helpen u graag.
Mag ik fooi geven?


Dat mag! Een fooi wordt altijd gewaardeerd, maar nooit verwacht. Vindt u dat onze prinses uw verwachtingen heeft overtroffen, dan kunt u haar fooi geven in een gesloten envelop.
Wat zijn de reiskosten?


De reiskosten bedragen €0,39 per gereden kilometer (exclusief 9% BTW) en eventuele parkeerkosten. De afstand wordt berekend met Google maps vanaf Veenendaal.
Ik wil een sprookjesfiguur uitnodigen die niet op de website staat! Kan dat?


Wij willen alle sprookjesdromen laten uitkomen! Wilt u een karakter op uw feest dat nog niet op onze website staat? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden
Moeten jullie nog dingen klaarzetten of omkleden?


Onze prinsessen komen gekapt en gekleed aan en hoeven van tevoren niets klaar te zetten!
Is dit ook leuk voor jongens of stoere meiden?


Heel veel jongens vinden onze feestjes erg leuk! We zorgen altijd voor een extra knutselactiviteit en stoere glittertattoosjablonen. Sommige kinderen zullen ondanks onze extra's niet mee willen doen. Daar kunnen wij helaas niets aan doen. Op dit moment bieden wij nog geen superhelden, prinsen of ridders aan om te boeken.
Wat houden de eenhoorn make-overs in?


Bij de eenhoorn make-overs krijgen alle kinderen prachtige gezichtsglitters op hun wangen en een echt eenhoorn-hoorntje op hun voorhoofd. Deze mogen ze zelf uitkiezen!
Ik heb geen e-mail bevestiging gehad. Hoe kan dat?


Zodra wij (telefonisch) contact hebben gehad en uw feestje hebben bevestigd, ontvangt u binnen 1 werkdag uw bevestiging via de e-mail. Het kan zijn dat onze e-mail in uw ongewenste e-mail of spammap terecht is gekomen. Heeft u niks ontvangen, controleer dan eerst deze mappen. Staat de e-mail daar niet tussen, neem dan contact met ons op.
Hoe verwijder ik de schmink / glitters / glittertattoo?


Heeft u onze schminkster uitgenodigd, en is het tijd geworden om de schmink er weer af te halen? Gebruik dan een zacht washandje, warm water en een milde zeep. Wrijf niet te hard. Gebruik ook liever geen make-updoekjes. Deze kunnen de gevoelige kinderhuid irriteren en gaan vlekken met de schmink. Onze hypo-allergene glittergel laat zich gemakkelijk wegvegen met een nat washandje. Veeg van de ogen af. De eenhoorn hoorntjes kunt u voorzichtig lostrekken met uw ene hand, terwijl u met de andere de huid strak trekt. Eventueel lijmresten gaan er gemakkelijk af met wat warm water en zeep, of een (oog)make-up remover. Een glittertattoo blijft gemiddeld tussen de 2 en 5 dagen zitten. Wilt u hem voor die tijd verwijderen, masseer een olie of crème over de tatoeage. Verwijder met een nat washandje en wat zeep.
[COVID-19] Kan ik een prinses boeken?


Dat kan zeker! Neem contact op met de mogelijkheden voor een magisch en veilig feestje of vul ons boekingsformulier in. Een prinsessenfeestje thuis kan doorgaan zolang de volwassenen minimaal 1,5 meter afstand houden en er maximaal 2 andere gasten die dag worden ontvangen. We raden sterk aan om tijdens het bezoek van de prinses alleen de ouder(s)/verzorger(s) van de jarige aanwezig te laten zijn.
[COVID-19] Welke maatregelen nemen jullie?


Wij hebben extra maatregelen genomen om de veiligheid van u en onze prinsessen te waarborgen. Natuurlijk worden ook de reguliere maatregelen van het RIVM in acht genomen.

De regels:

Er zijn bij elk Sprookjesfeest maximaal 12 kinderen aanwezig.

Alle volwassenen houden 1,5 meter afstand van de prinses én haar materiaal, ook tijdens haar aankomst en vertrek. Er mogen maximaal 2 andere volwassen gasten deze dag worden ontvangen thuis of 1 als u twee prinsessen heeft uitgenodigd. We raden sterk aan om een Sprookjesfeest te vieren met alleen de kinderen en de ouder(s)/verzorger(s) van de jarige.

U mag de prinses geen eten of drinken aanbieden.

Een eventueel taartmoment wordt vervangen door een fotomoment bij de taart.

Kinderen moeten minimaal een halfuur voor de aankomst van de prinses aanwezig zijn en

mogen niet eerder dan 30 minuten na vertrek van de prinses opgehaald worden.

Er komt geen assistent mee met de prinses.

BELANGRIJK: Bij het niet nakomen van deze maatregelen behoudt de prinses het recht om direct te vertrekken. U heeft dan geen recht op restitutie.
Komen jullie ook voor 1 kind?


Natuurlijk! Neem contact met ons op of vul het boekingsformulier in.
[COVID-19] Kan mijn feestje nog doorgaan?


Een kinderfeestje thuis kan doorgaan als er 1,5 meter afstand wordt gehouden en die dag niet meer dan 2 andere gasten boven de 12 jaar worden ontvangen.
Heeft u vragen over uw specifieke boeking? Neem dan gerust contact met ons op.

Al onze karakters zijn afkomstig uit het publieke domein en gebaseerd op aloude sprookjes en legendes. Ze zijn op geen enkele manier geaffilieerd met gelicenseerde karakters.