top of page
Over Sprookjesfeesten

Betoverende herinneringen met Sprookjesfeesten

Welkom in de magische wereld van Sprookjesfeesten, waar dromen werkelijkheid worden en betovering geen grenzen kent.

Sprookjesfeesten begon in 2018 toen twee vrienden, Kim en Emma, besloten hun passie voor kinderen en prinsessenmagie om te zetten in iets buitengewoons.  

Sinds die tijd is Sprookjesfeesten uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de karakterentertainmentindustrie met een getalenteerd team vol fantastische performers.

image00008_edited.jpg

Kim en Emma

Kim en Emma, de creatieve geesten achter Sprookjesfeesten, delen een diepgewortelde liefde om elk moment speciaal te maken. Ze geloven in de kracht van verbeelding, de sprankeling in de ogen van een kind, en de vreugde die nog lang blijft hangen nadat het confetti is neergedaald. Hun toewijding aan excellentie en professionaliteit vormden de basis voor wat Sprookjesfeesten vandaag de dag is.

Onze oprichters
 

Van Veenendaal, naar de betoverende hoeken van Nederland

Ons bescheiden hoofdkantoor noemen we liefkozend 'ons kasteel'. Hoewel ons kasteel in Veenendaal staat, beperkt dat onze betoverende prinsessen niet. De magische touch van Sprookjesfeesten reikt naar elke hoek van Nederland. Of je nu in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Bosch, België of ergens daartussenin verblijft, wij brengen onze bijzondere sprookjesfiguren naar jouw voordeur, klaar om extra magie aan jullie feest toe te voegen.

Professionalisering van de Betovering

Onze missie
 

Bij Sprookjesfeesten is onze missie duidelijk: om de industrie van prinsessen- en  karakterentertainment te professionaliseren en een nieuwe norm van excellentie te stellen. We begrijpen dat kinderen het beste verdienen, en dat is precies wat wij leveren. Wij hebben hoogwaardig entertainment opnieuw gedefinieerd en de norm voor professionalisme en betovering vastgesteld waarnaar anderen streven.

Ervaar de Magie

Wat ons onderscheidt? Onze toewijding om een blijvende indruk achter te laten in het hart van kinderen. Wij zijn niet zomaar prinsessen; wij creëren herinneringen. We begrijpen het belang van die kostbare momenten waarin de verbeelding van een kind de vrije loop krijgt. Daarom is elke Sprookjesfeesten-prinses niet alleen een actrice, maar ook een verhalenverteller, een vriend en een bron van inspiratie. We bezoeken niet alleen feesten; we creëren betoverende ervaringen die voor altijd gekoesterd zullen worden.

image00009.jpeg
Waarom kiezen voor Sprookjesfeesten?

Hoogwaardig entertainment

Onze prinsessen worden zorgvuldig geselecteerd en uitgebreid getraind om de sprookjesfiguren echt tot leven te brengen. Van hun betoverende kostuums tot hun meeslepende verhalen, onze artiesten zijn het toppunt van kwaliteit.

Magische momenten, overal

Ongeacht waar je in Nederland woont, Sprookjesfeesten is slechts een wens verwijderd. Wij brengen de magie naar jouw deur, zodat geen kind ooit te ver is van een betoverende ervaring.

Blijvende herinneringen

We zeggen weleens: wij zijn geen entertainmentbedrijf, wij zijn een herinneringenbedrijf. Onze betovering blijft lang nadat de laatste ballon is leeggelopen, waardoor momenten ontstaan die je kind voor altijd zal koesteren.

Betrouwbaar en klantgericht

Bij Sprookjesfeesten staan klanten centraal. We leveren betrouwbare, professionele diensten die voldoen aan de hoogste normen. Jouw tevredenheid is onze grootste beloning.

Sluit je bij ons aan in het verspreiden van de magie en betovering die Sprookjesfeesten definiëren. Maak je volgende feest, evenement of speciale gelegenheid een werkelijk onvergetelijke ervaring. Boek bij ons en laat ons een verhaal van verwondering en vreugde samenstellen dat je kind en gasten laat geloven in het buitengewone.

Succesvolle partnerschappen

Onze betovering heeft niet alleen kinderharten geraakt, maar heeft ook zakelijke partners en klanten betoverd. We zijn trots op onze succesvolle samenwerkingen met bedrijven en particulieren die geloven in de magie van Sprookjesfeesten. Onze partnerlijst groeit gestaag en we blijven onze magie delen met de wereld.

Copy of Ballorig-logo-witterand.png
Copy of Make a wish.png
Copy of pathe.png
og-image.png
Copy of Optisport.png
Copy of Schaatsbaan Rotterdam.png
Copy of makado Alblasserdam.jpg
Copy of Oracle-logo.png
Amber Gerritsen Sprookjesfeesten-Fotograaf.jpeg

Fotograaf voor evenementen en verjaardagsfeesten

Wij geloven dat de momenten die we creëren het waard zijn om vastgelegd te worden, en daarom bieden we een extra dienst aan die je feest of evenement nog specialer zal maken. Je kunt nu professionele fotograaf Amber Gerritsen inhuren om alle betoverende momenten vast te leggen. Deze foto's zullen herinneringen vastleggen die je voor altijd zult koesteren. 

Voor fotografie boekingsaanvragen en meer informatie kun je contact met ons opnemen. Bezoek voor meer sfeerbeelden de website.

Het allermooiste van Sprookjesfeesten is de verbazing en dan de pure blijheid van de kinderen die onze prinsessen voor het eerst zien! Ik probeer elke dag het gevoel van verwondering en betovering over te brengen in al onze feesten. 

Kim Eichelsheim

Ik geloof in magie. De magie van sprookjes, lachende kinderen en trotse ouders! Ik zorg achter de schermen dat onze prinsessen dromen kunnen waarmaken en jong en oud kunnen betoveren. 

Emma Oosterbeek

image00045.jpeg
Over Sprookjesfeesten

Sprookjesfeesten verzorgt luxe kinderentertainment van het hoogste niveau vanuit Veenendaal! Onze prinsessen zijn ervaren en getrainde actrices die niets liever doen dan een lach op het gezicht van kinderen toveren. 

Met hun prachtige, handgemaakte jurken en tot in de puntjes verzorgde kapsels, horen zij "oohs" en "aahs" waar ze ook gaan. Aan elk detail is gedacht. Of het nu een kinderfeestje of een groot evenement is, onze sprookjesprinsessen maken jouw feest onvergetelijk.

Wacht niet langer en boek nu een prinses voor jouw eigen Sprookjesfeest!

image00062.jpeg
bottom of page