Boek uw Sprookjesfeest

Vul het onderstaande formulier in om uw Sprookjesfeest te boeken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, is de boeking definitief. 

Wilt u een evenement, show, of een ander soort feest boeken? Neem dan contact met ons op voor magie op maat!

arrow&v

*Het versturen van het boekingsformulier is geen bevestiging van uw boeking. Uw boeking is pas bevestigd als u de factuur heeft betaald. Na het versturen van het boekingsformulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken. Bij het boeken van een Sprookjesfeest gaat u akkoord met de voorwaarden. Het kan zijn dat uw gewenste datum, tijd of prinses niet beschikbaar is. We denken dan graag met u mee over de mogelijkheden. 

Tijdens het boekingsproces kunt u voorkeur aangeven voor een actrice. Hoewel wij onze uiterste best zullen doen om uw wens in te willigen, kunnen wij geen garanties geven. Wij gaan graag met u in overleg.  

Al onze karakters zijn afkomstig uit het publieke domein en gebaseerd op aloude sprookjes en legendes. Ze zijn op geen enkele manier geaffilieerd met gelicenseerde karakters.