Werken bij Sprookjesfeesten

Wil jij dromen waarmaken van kinderen? Dan ben je bij Sprookjesfeesten bij het juiste adres.

 

Binnenkort houden we weer auditierondes voor character performers. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Character performers brengen bekende en onbekende sprookjesfiguren tot leven! Het zijn professionele entertainers die weten hoe ze de aandacht van kinderen vasthouden en hoe ze van elk feest een onvergetelijke herinnering kunnen maken. Ze lijken zo uit een sprookje gestapt door de mooie kostuums, maar ook door hun overtuigende acteerwerk. 

Party Assistenten zorgen ervoor dat elk feest, groot of klein, soepel verloopt. Ze zijn op de dag van het feest verantwoordelijk voor o.a. het contact met de organisator, het klaarzetten en opruimen van activiteiten, de muziek en het vervoer van en naar de feestlocatie. Een party assistent schakelt tussen de character performer en de organisator, en ontzorgt ze allebei. 

Ben je geïnteresseerd in character performing? E-mail ons dan ook je CV en minimaal drie duidelijke en ongefilterde foto's van jezelf. Een portretfoto met gesloten mond, een portretfoto waar je lacht en een foto waar je helemaal op te zien bent. 

Wist je dat je bij ons ook stage kan lopen? Wij zijn een erkend stagebedrijf en zijn altijd opzoek naar nieuw talent!

Contactpersoon: Emma Oosterbeek
contact@sprookjesfeesten.nl

Sollicitatieformulier
In welke functie(s) ben je geïnteresseerd?
Beschik je over eigen vervoer?
Geef hier je beschikbaarheid aan

Bedankt voor de inzending!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op via email. 

Vergeet niet om je CV en foto's te e-mailen naar contact@sprookjesfeesten.nl