top of page

Werken bij Sprookjesfeesten

Wil jij dromen waarmaken van kinderen? Dan ben je bij Sprookjesfeesten bij het juiste adres.

 

Op dit moment zijn we op zoek naar character performers en party assistenten met eigen vervoer. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Party Assistenten zorgen ervoor dat elk feest, groot of klein, soepel verloopt. Ze zijn op de dag van het feest verantwoordelijk voor o.a. het contact met de organisator, het klaarzetten en opruimen van activiteiten, de muziek en het vervoer van en naar de feestlocatie. Een party assistent schakelt tussen de character performer en de organisator, en ontzorgt ze allebei. 

Character performers brengen bekende en onbekende sprookjesfiguren tot leven! Het zijn professionele entertainers die weten hoe ze de aandacht van kinderen vasthouden en hoe ze van elk feest een onvergetelijke herinnering kunnen maken. Ze lijken zo uit een sprookje gestapt door de mooie kostuums, maar ook door hun overtuigende acteerwerk. 

Heb jij:

  • Acteerervaring

  • Ervaring met kinderen

  • Een open uitstraling

  • Eigen vervoer

  • Een zwakke plek voor sprookjes

  • Geen tattoos of piercings op zichtbare plekken (schouders, armen, bovenrug, onderbenen, gezicht)

  • Beschikbaarheid op woensdagen, vrijdagen en/of het weekend?

Dan ontvangen we graag jouw sollicitatieformulier voor character performer!

E-mail ons ook je CV en minimaal drie duidelijke en ongefilterde foto's van jezelf. Een portretfoto met gesloten mond, een portretfoto waar je lacht en een foto waar je helemaal op te zien bent. 

Wist je dat je bij ons ook stage voor je theater- of musical opleiding kan lopen? Wij zijn een door de SBB erkend stagebedrijf en zijn altijd opzoek naar nieuw talent!

Contactpersoon: Kim Eichelsheim
contact@sprookjesfeesten.nl

Sollicitatieformulier
In welke functie(s) ben je geïnteresseerd?
Beschik je over eigen vervoer?
Geef hier je beschikbaarheid aan

Bedankt voor de inzending!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op via email. 

Vergeet niet om je CV en foto's te e-mailen naar contact@sprookjesfeesten.nl. Zonder deze bestanden kunnen we je sollicitatie niet in behandeling nemen.

bottom of page