top of page

Boek een fotoshootfeestje

Wij brengen de magie bij je thuis of op locatie, zodat jouw kleine prins of prinses een onvergetelijke verjaardag heeft!

Als je een feestje geeft, ben je druk met vanalles. Je zorgt voor de gasten, schenkt de limonade bij en zet de taart alvast klaar. Tegelijkertijd probeer je alle mooie momenten van jouw kind met de prinses mee te maken. En het vastleggen voor later dan? Dat nemen wij van je over. 

Boek nu jouw fotoshootfeestje, met één of meer van onze prinsessen of andere karakters. Omring jouw prins of prinses met magie en wonder terwijl ze schitteren voor de camera, omringd door hun beste vrienden en betoverende karakters. Deze geweldige foto's zul je er jaar na jaar bijpakken en de allermooiste is natuurlijk te bewonderen op je muur. Misschien wil je de foto's wel bundelen tot een eigen sprookjesboek!
 

. Terwijl jouw kind glimlacht en poseert met zijn of haar favoriete sprookjesfiguren, vangt onze professionele fotografe de magie in elke klik van de camera. 

Wacht niet langer om jouw eigen sprookjesboek te maken! Boek nu jouw fotoshootfeest bij Sprookjesfeesten en laat ons je meenemen op een reis vol plezier, fantasie en onvergetelijke herinneringen.  De magie wacht op jou.

Fotoshootfeestjes zijn geschikt voor 1 t/m 12 kinderen

Anker 1
Sneeuwwitje

Onvergetelijk Fotoshootfeestje

€ 349

1 uur met 1 karakter naar keuze en 1 fotografe

Betreed de wereld van magie en glamour met ons exclusieve Fotoshootfeestje! Laat jouw kleine prinses stralen tijdens een betoverend uur met haar favoriete prinses. De jarige ontvangt een schitterend kroontje en een make-over voor alle feestgangers, terwijl de camera klikt op onvergetelijke momenten.

Boek vandaag nog en geef jouw kind de onvergetelijke ervaring van een fotoshootfeestje, waar dromen werkelijkheid worden en herinneringen voor altijd blijven stralen!

  • Kroningsceremonie met prachtige tiara en prinsessendiploma

  • Princess Make-over met make-up en lichte haarstyling

  • Tijd voor individuele- en groepsfoto's

  • Professionele fotografe

  • 20 licht bewerkte foto's naar keuze

  • Achteraf foto's bijbestellen is mogelijk

Anker 2
image00038.jpeg

Magische extra's

Voeg nog meer magie toe met onze bijzondere extra's!
 

  • De volledige galerij aan foto's

  • Upgrade naar extra magische bewerking

  • Video-uitnodiging de gekozen prinses


Neem contact op voor de mogelijkheden!

Amber Gerritsen Sprookjesfeesten-Fotograaf.jpeg

De fotografe

Ontmoet het talent achter de lens, Amber Gerritsen! Zij is de kunstenaar die elke klik transformeert in een betoverend beeld. Met een unieke, sprookjesachtige stijl weet Amber magische momenten vast te leggen op een manier die perfect aansluit bij de betovering van het feestje.

Amber's foto's zijn niet alleen van ongekende kwaliteit, maar vertellen ook een verhaal. Haar professionaliteit en toewijding aan haar ambacht stralen door in elk beeld dat ze vastlegt. Met een oog voor detail en een passie voor het vastleggen van de mooiste momenten, weet Amber elke fotoshoot om te toveren tot een ware belevenis.

Maar Amber is meer dan alleen een getalenteerde fotograaf. Haar warme persoonlijkheid en betrokkenheid bij elk feest maken haar de perfecte aanvulling op jouw feest. Ze creëert een ontspannen sfeer waardoor de kinderen zichzelf kunnen zijn, en daardoor stralen op elke foto!

Met Amber Gerritsen als jouw Sprookjesfeesten-fotograaf ben je verzekerd van foto's die niet alleen magische herinneringen vastleggen, maar ook laten zien hoe jouw kind echt is... Boek vandaag nog  jouw fotoshootfeest en laat Amber jouw magische momenten vereeuwigen.

Rapunzel
Hoe het werkt

BOEK EEN KARAKTER VOOR EEN ONVERGETELIJK FEEST

Onze fotoshootfeestjes zijn geschikt voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Onze feestpakketten zijn bedoeld voor maximaal 12 kinderen. Komen er meer kinderen? Neem dan contact met ons op voor magie op maat!

Een Sprookjesfeest boeken is heel eenvoudig.

Stap 1. Kies je prachtige karakter

Stap 2. Kies jouw feestpakket

Stap 3. Vul het boekingsformulier in

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je wensen te bespreken.

Stap 4. Maak je boeking definitief door de factuur te voldoen

Stap 5. Verheug je op een betoverend fotohootfeestje!

Bij het boeken van een Sprookjesfeest gaa je akkoord met de voorwaarden.

Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief 9% BTW. Reiskosten bedragen €0,39 per kilometer (exclusief 9% BTW) en eventuele parkeerkosten. De afstand wordt berekend met Google Maps vanaf centrum Veenendaal. Binnen Veenendaal rekenen wij geen reiskosten.

bottom of page