top of page
Christmas Presents

Kerstbezoekjes met het kerstelfje
24 december 2022

De meest magische tijd van het jaar is aangebroken! En met Sprookjesfeesten haal je de magie letterlijk in huis. Op 24 december komt ons kerstelfje Holly langs in Amsterdam voor kerstbezoekjes.

Kerstelfje Holly komt 30 minuten langs om jouw kind(eren) te vermaken. Er wordt voorgelezen en gedanst. Holly heeft een speciale vilten kerstboom mee om te versieren en alle kinderen krijgen een feestelijke glittertattoo. En wie weet, misschien heeft de Kerstman alvast een klein cadeautje meegegeven…

Een kerstbezoek is € 75 inclusief reiskosten.

Schrijf je gezin snel in via onderstaand formulier! 

Hoe werkt het?

  1. Vul het inschrijfformulier in.

  2. Houd je e-mail in de gaten. Je ontvangt binnen 24 uur een bevestiging van je aanmelding.

  3. Bij voldoende aanmeldingen krijg je een tijdslot toegwezen. In deze e-mail staat ook een betaallink.

  4. Voldoe de betaling binnen 48 uur.

  5. Wacht in spanning af tot de 24ste!

Houd je spam of ongewenste e-mail in de gaten voor onze e-mails. Heb je vragen of problemen? Neem gerust contact op via contact@sprookjesfeesten.nl of bel/app 06 28693731. 

Om een kerstbezoek te boeken, moet je het formulier invullen. Je krijgt een bevestiging van je aanmelding. Bij voldoende aanmeldingen gaan de kerstbezoekjes door en krijg je een tijdslot aangewezen. Hiervoor ontvang je een aparte e-mail. In deze e-mail staat ook de betaalinformatie.

Je reservering is pas compleet als de betaling is voldaan. Je hebt 2 dagen (48 uur) om de betaling te voldoen. Hierna vervalt de reservering en wordt je tijdslot vrijgegeven.  

De aangegeven prijs is inclusief reis- en parkeerkosten.

Het kerstbezoek is bedoeld voor maximaal 3 kinderen tussen de 3 en 10 jaar.

 

Grote kleine lettertjes

De kerstbezoekjes worden pas ingepland als er voldoende aanmeldingen zijn. Zijn er onvoldoende aanmeldingen, dan word je uiterlijk 19 december hierover bericht.

Bij gevaarlijke weersomstandigheden, zoals bijvoorbeeld weercode rood, kan het zijn dat het niet veilig is voor het kerstelfje om te komen. Je wordt in dat geval hierover geïnformeerd.

Bij ziekte van de actrice word je zo snel mogelijk geïnformeerd. Er wordt dan samen gekeken naar een passende oplossing of alternatief.

Elk kerstbezoek is uniek en wordt afgestemd op de aanwezige kinderen. Het kan voorkomen dat niet alle activiteiten kunnen worden uitgevoerd. Wij vragen hiervoor je begrip.

Voor het behoud van onze delicate kostuums, willen wij vragen huisdieren tijdens het bezoek in een andere ruimte onder te brengen.

Voor de gezondheid van de actrice en de bescherming van de waardevolle kostuums en attributen, verzoeken wij vriendelijk doch dringend niet te roken in het bijzijn van het Kerstelfje.

Ongelukjes gebeuren en dat is geen probleem. Desondanks is Sprookjesfeesten gerechtigd om opzettelijk toegebrachte schade in rekening te brengen.

De maatregelen van het RIVM die op het moment van de kerstbezoekjes gelden, worden in acht genomen. Wanneer op de dag van het bezoek strengere of andere regels gelden dan onderstaand beschreven, moeten deze maatregelen worden nageleefd.

Vindt je dat ons kerstelfje je verwachtingen heeft overtroffen, dan mag je haar een fooi geven. Het wordt altijd gewaardeerd, maar nooit verwacht. Wij willen je vriendelijk vragen om een eventuele fooi in een gesloten envelop te doen, zodat de magie bewaard blijft voor de kinderen.

Tijdens het feest moet te allen tijde een volwassene bij het kerstelfje aanwezig zijn in dezelfde ruimte. In het geval dat er ongepast gedrag jegens het kerstelfje wordt vertoond, er geweld wordt gebruikt, of het kerstelfje zich op een andere manier onveilig voelt, behoudt zij het recht om op elk moment het bezoekje te verlaten zonder restitutie.

Heb je vragen of opmerkingen over de voorwaarden of jouw Kerstbezoek? Neem dan contact met ons op door te mailen naar contact@sprookjesfeesten.nl of te bellen of appen naar 06-28 69 37 31.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik betalen?

Je kunt betalen met iDeal of bankoverschrijving.

Het toegewezen tijdslot komt niet uit. Wat kan ik doen?

Neem contact met ons op en we kijken graag naar de mogelijkheden voor een andere tijd.

Kan ik annuleren?

Je kunt tot 2 dagen voor het bezoek kosteloos annuleren. De datum verzetten is alleen mogelijk tegen een meerprijs.

Ik wil ook andere kinderen uitnodigen, mag dat?

Het programma is ontworpen voor maximaal 3 kinderen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor een aangepast bezoek als er meer dan 3 kinderen aanwezig zijn.

Ik woon net buiten Amsterdam. Kan ik alsnog aanmelden?

Woon je net buiten de stad Amsterdam, maar wil je wel graag een bezoek van ons kerstelfje? Neem dan apart contact met ons op via e-mail of een Whatsapp-bericht. We kijken dan samen naar de mogelijkheden.

bottom of page